TROUWFEEST

Tomisadj.be [tom-is-a-dj]

WAT NIET ?

 

Je trouwt maar één keer. Allez, laten we daar van uit gaan. En je geeft maar één keer een groot trouwfeest. Dus kan het er maar beter ‘boenk’ op zijn.

Je verwacht dus van de dj dat hij zich 100% zal inspannen om jouw feest uniek te maken. Geen spelletjes, geen gebrabbel door de micro, geen plaatjes die je elke week op elk trouwfeest zal horen. Geen servetten of corsetten rondzwieren. Wel, daarvoor kan je op mij rekenen! Beloofd!

Alleen maar topplaten, netjes aan elkaar gemixt zodat iedereen op jullie feest zich welkom voelt. Zodat zowel het nichtje als de tante en zelfs de mémé van 80 de hele nacht staan te swingen. Allez, de mémé misschien niet de hele nacht, maar we kunnen wél proberen ...

 

CONTRACT ?

Uiteraard maken we een contract op! Je gaat toch niet met iemand in zee zonder goede afspraken te maken? Ik zorg er bovendien voor dat alle wettelijke verplichtingen zoals verzekeringen, ondernemingsnummer, auteursrechten, etc. in orde zijn.

Werken met iemand die hiermee niet in orde is houdt altijd een risico in! Bij mij kan je zeker zijn van een professionele aanpak en een onberispelijke dienstverlening.

PRIJS ?

Elk trouwfeest vraagt een persoonlijke benadering, bv wat je verwacht van licht, geluid, projectie en speciale effecten.

Daarom bezorg ik je eerst een lijst met alle mogelijkheden. Daaruit kies je de set die aansluit bij jouw budget en verwachtingen. Daarna bezorg ik je een definitieve offerte.

Deze offerte is meteen ook de definitieve prijs, met alles inbegrepen en zonder verrassingen!

Vraag gerust naar de mogelijkheden. Vermeld zeker de locatie, het aantal personen en de speciale wensen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact op en bezorg je een correcte prijs!

Trouwen, de mooiste dag van je leven

 

Samen maken we er een onvergetelijke dag van!

Hoe werkt het? Van zodra je mij contacteert bezorg ik je een eerste offerte en zet ik jullie trouwdatum alvast in optie. Nadien maken we een afspraak om elkaar ‘in real life’ te ontmoeten.

Tijdens die vrijblijvende afspraak bespreken we al jullie wensen en kijken we of ik aan die verwachtingen kan voldoen. Als dat zo is krijg je onmiddellijk daarna een definitieve offerte, die nog steeds vrijblijvend is. Eens je hebt beslist krijg je een contract, betaal je een voorschot en is de trouwdatum plus het nodige materiaal definitief gereserveerd. In de loop van de week voor jullie feest, hebben we nogmaals (telefonisch) contact om alles nog even te overlopen en bezorg je mij alle lijstjes, bv. openingsdansen, favoriete top 20 enz.

De dag van het feest stel ik zelf de installatie op voor de aankomst van jullie eerste gasten. Een uurtje voor het dansfeest neem ik de muziek over van de zaal, voorzie eventueel sfeermuziek voor bv. het dessertenbuffet en zorg voor een geslaagd dansfeest tot in de vroege uurtjes. Direct na het feest breek ik zelf de installatie af! Simpel, niet?

Met welke materialen werk je ?

Ik kies ervoor enkel met professioneel materiaal te werken zoals Acer, Pioneer, Briteq, Chamsys, Electro Voice, Showtec enz. Materiaal dat bovendien goed onderhouden en regelmatig vernieuwd wordt. Zo zijn zowel jij als ik zeker van een betrouwbare installatie. Laat je niet vangen door goedkope prijzen van andere dj’s. Vaak werken die met minderwaardig materiaal, waardoor jouw gasten eerder met hoofdpijn dan met een big smile naar huis gaan. Kies voor kwaliteit en contacteer mij om van jouw feest een succes te maken..

 

Speel je veel trouwfeesten ?

Intussen heb ik al een mooi ‘palmares’ aan trouwfeesten bij elkaar gespeeld. Het zijn er te veel om ze allemaal op te noemen, maar hier zien ze mij zeker graag terug komen: het Koloniënpaleis in Tervuren, Kasteel Conincxdonk in Gentbrugge, De Snip in Moorsel, De Lozen Boer in Lochristi, De Caelberg in Moorsel, Kaai 17 in Aalst, enz.

Ooit kreeg ik een mooi compliment dat ik je niet wil onthouden: ‘Tom, je bent ons aangeraden door 3 verschillende mensen die elkaar niet kennen. Dus dan moet jij wel onze dj worden!’ Contacteer me als ik ook jouw dj mag worden.