CONCEPTEN

PARTYCONCEPTEN - FEESTORGANISATIE

AFTERWORK PARTY

 

Je wil de nieuwe locatie van jouw bedrijf feestelijk openen? Je wil het traditionele personeelsfeest in een eigentijds kleedje steken? Of je wil jouw klantennetwerk in een ontspannen sfeer ontvangen?

Doe dan beroep op mijn kennis in het organiseren van events!

* Afterwork, de Retro Edition. Andere Afterwork party's verdringen elkaar om ter hipst: lounge muziek, saxofonisten, vuurspuwers, bekende dj's, spectaculaire lichtshows ... Deze Retro Edition houdt het stijlvol: lekkere fingerfood ism Spectaculinair, een aangepaste retro decor, host & hostessen in rockabilly look, een schitterende coverband die hits van de 50's speelt, een make-up corner, een retrobarbier, een retro photobooth ... en zelfs een dansleraar die je leert Lindy Hoppen.

Contacteer me voor meer info. Check de foto's hieronder of de video hiernaast om alvast in de sfeer te komen!

FESTIVAL / TUINFEEST / BRUILOFT

 

Stel je even voor: een fantastisch feest op een originele locatie. Maar het kan ook gewoon bij jou thuis zijn, in de tuin. Enkele foodtrucks met lekkere burgers, wraps, broodjes of croques … Mooie tenten, gerecycleerde meubels, springkastelen voor de kids en een vuurspuwer. En daarbij nog een gigantisch goeie live band en een dj met de beste plaatjes. Dit alles sfeervol afgewerkt met guirlandes, vuurkorven en pakken gezelligheid ... Dansen met familie en vrienden onder de maan ... Zie je het al zitten ? Contacteer me voor meer info of een offerte!

EEN BEETJE MEER MAG ?

Soms mag een dj-set meer zijn dan enkel de dj die plaatjes draait. Dan breng ik mijn eigen saxofonist, Mr Sax-T mee. Met zijn blinkend instrument, zijn originele 'fills' en opzwepende melodiën krijgt hij elk publiek in extase. Vraag gerust meer info!

 

Tomisadj.be [tom-is-a-dj]